Popularni postovi

Pokreće Blogger.

Vrste maturskih cipela


Maturske cipele

Odabir cipela za maturu nije lak zadatak. Važno je uskladiti boju cipela sa bojom haljine. Kao što postoje razne vrste haljina tako postoji i veliki izbor cipela. Prilikom odabira možeš da se odlučiš za cipele sa visokom štiklom, cipele sa platformom, ravne ili cipele sa otvorenim ili zatvorenim prstima. Evo i nekoliko opisa koji će ti pomoći pri odabiru

Sandale sa trakom - Ove sandale pogotovo sa visokom štiklom se slažu sa kratkim i dužim krojevima haljiene. One će učiniti da tvoje noge izgledaju duže.

Niska štikla ili ravne cipele- se odlično slažu sa dugačkim haljinama, s obzirom da sama haljina prekriva cipele one ne moraju da budu posebno glamurozne. One će ti omogućiti da se sa lakoćom krećes i pružiće ti dosta komfora.

Cipele sa visokom štiklom- Ove sexy cipele se odlicno slaži kako sa kratkim tako i sa dugim haljnama jednostavno ne možeš pogrešiti njihovom kupovinom.

Polu sandale - se mogu naći u različitim bojama tako da ne bi trebalo da bude problema uskaditi ih sa haljinom. Odlično se slažu sa dugačkim i A-tip haljinama.

Cipele sa otvorenim prstima - Bez obzira da li su sa visokom malom ili uopšte nemaju štiklu one su savršen izbor koji se slaže uz svaku haljinu. Ipak se najbolje slažu sa Empire-halinama kao i uskim dugačim varijantama. Ne zaboravi da ulepšaš i svoje nokte kako bi izgledala savršeno.



Sandale sa trakom

Niska štikla ili ravne cipele
         
Polu sandale
Cipele sa otvorenim prstima



 
Cipele sa visokom štiklom